Sync Accelerator

Top tech talent has no borders

Jag vill bli anställdJag vill anställa
Om oss

Om oss

Sync Accelerator är den mångkulturella IT rekryteringsbyrån som sammanför innovativa företag med enastående IT specialister, oavsett ursprung.

Sync Accelerator har Sveriges största talangpool av nyanlända och internationella techtalanger.

Sync Accelerator startades och drivs av FCG SIPU International, Nordens ledande biståndskonsult med över 50 års erfarenhet av att rekrytera och sätta samman team internationellt för att genomföra stora samhällsförändrande projekt över hela världen finansierade av bl.a. Sida, Världsbanken, FN, och EU.

Kandidater

Kandidater

Sync Accelerator hjälper enastående IT specialister att utveckla sina karriärer i Sverige. Se oss som din jobbagent.

Vi vet hur det är att vara ny i Sverige och vill vara din naturliga partner som stöttar och ger råd kring hur man når framgång på den svenska jobbmarknaden.

Om du för närvarande är anställd redan men är nyfiken på att ta nästa steg i din karriär så kan vi med diskreta medel koppla upp dig mot spännande möjligheter och hjälpa dig att nå dit du vill.

Anmäl dig här

För Arbetsgivare

Arbetsmarknaden inom IT är idag extremt präglad av kompetensbrist. Att identifiera och attrahera rätt talang till just ert bolag är därför en utmaning, tar tid och kostar pengar. Här kan Sync Accelerator hjälpa till genom att:

Erbjuda Sveriges största talangpool av ytterligt kompetenta nyanlända och invandrade IT specialister.

Ledande expertis inom mångfaldsrekrytering och mångfaldskommunikation med skräddarsydda metoder för att nå ut med ert varumärke bland den fjärdedel av Sveriges befolkning som har en mångkulturell bakgrund

Ett omfattande nätverk av ledande IT specialister runt om i världen som är villiga att flytta till Sverige.

En certifieringsprocess som möjliggör arbetstillstånd och bostad för internationellt rekryterade IT utvecklare på ca 6 veckor.

En kvalitetssäkrad process för diskret headhunting av just den typen av kompetens ert bolag behöver.

Hitta IT talanger
För Arbetsgivare

Vad våra kunder säger

  • Det finns en stor potential i att anställa nyanlända och att ge dem jobb är en viktig utmaning. Tack vare Sync Accelerator kunde vi snabbt och enkelt hitta mycket kompetenta kandidater och få hjälp i anställningsprocessen. Min erfarenhet har varit mycket positiv och därför kan jag helhjärtat rekommendera Sync Accelerators upplägg.

    Jonathan Persson, CEO Bigspin

Några av våra kunder